top of page

Scara modernă și elementele sale

Interviu despre scarile moderne si elementele lor:

https://www.daibau.ro/articol/382/scara_moderna_si_elementele_sale

Va pomenesc in rugaciuni,

Protos. Mihail Muscariu

= SFANTA MANASTIRE COMANA =
com. Comana, jud. Giurgiu,
tel/fax: 0246.283.075;  0724.215.607;  cod postal 087055
web: www.manastireacomana.ro

Dl. Predescu Gheorghe a realizat pentru Mănăstirea Comana o scară de lemn pentru accesul la etajul Casei Domneşti. Meşterul pune suflet în fiecare lucrare în parte, încât rezultatul final a fost peste aşteptările noastre. Modelul a fost ales de comun acord, în concordanţă cu caracteristiceile stilului bizantin pentru mobilierul bisericesc. Sunt foarte mulţumit de rezultat, comanda a fost realizată într-un timp optim, fără a se face rabat de la calitate. Lucrarea conferă siguranţă, stabilitate, confort, şi este deosebit de frumoasă. Recomand cu încredere atelierul de tâmplărie al dlui Predescu Gheorghe tuturor celor doresc calitatea lucrului bine făcut.

 Mihai Victoria – mai 2012

Am o casa de vacant la munte si in urma cu 3 ani am apelat la d-l Predescu pentru amenajarea mansardei numai in lemn.
La constructia acestei case au lucrat multe echipe de meseriasi ,fiind nevoita s-a renunt pe parcursul lucrarilor la unele dintre ele din cauza lucrarilor de proasta calitate pe care le faceau.
Modul de lucru al d-lui Predescu,calitatea finisajelor,seriozitatea cu care a executat aceasta lucrare,m-au facut sa-ma hotarasc la mai multe lucrari in lemn(o scara din lemn,placarea cu lemn a alteia,parchet din lemn in camere si holuri).

Arh. Octavian POPA
7 mai 2012

Profesionalismul dublat de disponibilitate si dorinta pentru  executia de solutii atipice sunt calitati - tot mai rar intilnite – care il recomanda pe dl. Predescu pentru lucrari de buna calitate si durabile.

    Cu consideraţie,
Maria SAŞALOVICI
24 aprilie 2012

Domnule Gheorghe PREDESCU,

Prin intermediul acestui mail doresc să-mi exprim încă  o dată mulţumirile pentru modul în care aţi executat lucrările comandate - 5 uşi de stejar masiv şi o scară interioară cu balustradă din stejar, cu peste 20 de trepte.
Deşi au trecut aproape cinci ani, comenzile fiind executate în lunile septembrie şi respectiv decembrie 2006, vizitatorii remarcă şi acum cât de bine s-au păstrat, calitatea, prelucrarea şi montura estetică a lor fiind admirate de fiecare dată.
De câte ori voi avea ocazia vă voi recomanda cu căldură, lucrările executate pentru mine devenind o carte de vizită specială.

bottom of page